Tipy na dárky k Vánocům i po celý rok

Každý rok, a to nejen v čase Vánoc, začíná sáhodlouhé vymýšlení dárků pro naše blízké. Nikdo nechce rok, co rok dostávat jen svíčku nebo sprchový šampón. Jenže, kde stále brát nápady na originální dárky? I měkké dárky mohou udělat velkou radost, a to jak babičce, taťkovi, tak i vaší drahé polovičce.

Měkkouši pro celou rodinu

Měkké dárky mohou být jak praktické, tak velmi originální. Připravili jsme pro vás konkrétní tipy na dárky pro všechny členy rodiny. Velká výhoda je, že u nás si na své přijde skutečně každý, jelikož jsme česká firma s kvalitními výrobky, které zkrátka potřebujete vlastnit. Pojďme se tomu podívat na zoubek.

vánoční ponožky sady

Vybírejte z dárkových balení CRAZY SOCKS >>

 

Tipy na dárky pro muže

Udělejte radost tatínkovi, kamarádovi nebo dědečkovi příjemnými dárky, které bude s radostí používat.

Takových ponožek není nikdy dost, a to obzvláště těch s barevnými vzory. Milovníka Vánoc zase zaručeně potěší kvalitní bavlněné trenýrky s vánočním vzorem. Nemusíte však zůstávat jen u vzorovaného spodního prádla, jelikož je náš sortiment bohatý i na jednoduché motivy pro každou příležitost.

12408_kapesniky-m50Milovanému dědečkovi uděláte radost s dárkovou kazetou s kapesníky ze 100% česané bavlny. Do balíčku navíc přidejte hřejivé ponožky a máte vymyšlený plnohodnotný dárek.

Dárek pro tatínka může být také praktický a zároveň funkční, proto mu neváhejte pořídit příjemné neviditelné triko, které bude nosit pod košilemi. Skvělý tip na dárek k více příležitostem může být i pohodlné bavlněné pánské pyžamo.

 

 

Tipy na dárky pro ženy

MicrosoftTeams-image (1)_1

Jako tip na dárek pro maminku pro vás máme exkluzivní dámské noční košilky. Přítelkyni nebo sestru jistě potěší měkkoučký teplý župan z příjemného mikroplyše.

Babičce vykouzlíte úsměv na tváři díky vzdušné zástěře ze silonu či bavlny, ve které vám bude i nadále připravovat ty nejlepší dobroty. Do nákupního košíku rovnou přidejte i bavlněnou utěrku do kuchyně a máte skvělý kuchyňský set.

Mužům, ženám i dětem vždy vykouzlí úsměv na tváři barevné CRAZY SOCKS! Vytvořili jsme speciální dárkové sady z více párů veselých ponožek. 

 

Sice praktické, ale milé dárky pro děti

dětský županMilovaná děťátka můžete obdarovat jak na Vánoce, tak po celý rok spoustou krásného a kvalitního českého oblečení, napřílad veselými župany. Děti milují zvířecí obrázky, proto jim můžete pořídit kvalitní bavlněný kapesník třeba s obrázkem koně, pejska nebo kočky.

Náš bohatý sortiment je plný barevných ponožek a punčocháčů, které děti budou bavit. Ať už milují zvířátka, auta nebo jiné barevné vzory, jistě si u nás přijdou na své.

Vánoční tipy

Široký výběr z našeho sortimentu umožnuje vytvořit perfektní dárkový balíček pro kohokoliv. Pokud je například váš strýček myslivec, doporučujeme vytvořit dárkový balíček z tematických kapesníků, ponožek a teplé žebrované čepice.

Tímto způsobem sestavíte kombinaci mnoha praktických a krásných věcí. Vyberte jen oblíbený motiv a fantazii se meze nekladou!